visit-dq1

Visiting Defqon.1

Visiting Defqon.1

Je kunt je verblijf op de Defqon.1 Camping Ground zo chill maken als je zelf wilt. Neem je eigen tent mee of boek een Defqon.1 branded tent, compleet ingerichte tipi of luxe hotelkamer op de Comfort Camping via Q-dance Travel. Is kamperen niet jouw ding? Geen probleem, boek dan een cottage of hotelkamer in de buurt van het festivalterrein.

Alle informatie over Travel & Stay Packages en prijzen vind je op Travel.q-dance.com.

Travel & Stay Packages

Friends camp

Kom je naar Defqon.1 met 20 vrienden of meer? Reserveer dan een eigen plekje voor je hele crew op de Friends Camp. De vriendencamping was vorig jaar binnen no time uitverkocht, dus wees er op tijd bij. De Friends Camp reken je in één keer af voor al je vrienden. Ben jij verkozen tot leider? Zorg er dan voor dat je het bedrag op tijd bij elkaar hebt. De Friends Camp pakketten zijn inclusief Weekend Tickets en kun je voor maximaal 50 personen bestellen. Uiteraard zorgen wij voor de beste plek op de Camping Ground 1 of  en regelen we dat er picknicktafels klaar staan.

 

Weekend Warrior Package (pick-up)

Met je eigen Defqon.1 tent kom jij het weekend door als een echte Warrior!

De tent is voor twee personen, maar je kunt er ook alleen in slapen. Je haalt de tent op bij de Defqon.1 entree. Slaapzak en/of luchtbed nodig? Geen probleem, deze bestel je gemakkelijk bij.

 

Weekend Warrior Package (pre set-up)

Slaap je graag als een Warrior, maar wil je wel graag dat alles geregeld is als je aankomt? Met de pre set-up package staat je 2-persoons Defqon.1 tent al opgezet voor je klaar op Camping Ground 1 inclusief opgeblazen luchtbed, slaapzakken, lampje en een slotje. Ideaal toch?

 

Camping Adventure

De 2, 5, 7 en 9-persoons tipi’s zijn er voor de avonturiers. Met een goede lokatie op Camping Ground 1, stroom, veldbedden, slaapzakken en kussens kom je het weekend prima door.

 

Camping Nomads

Een echte Mongools yurt ingericht voor zeven of negen personen. Uitgerust met stroom, veldbedden, slaapzakken en kussens voor je neergezet op Camping Ground 1.

 

COMFORT CAMPING

Ben je op zoek naar net iets meer service en een plekje op de Defqon.1 Camping Ground om je terug te kunnen trekken? Slaap dan op onze Comfort Camping. Op de Comfort Camping vind je een 24-uurs servicebalie, eigen sanitair, een eigen bar en een top lokatie op Camping Ground 1 vlakbij de festivalentree.

Comfort Safari

De Safari tent is uitgerust met twee stapelbedden inclusief beddengoed, stroom en een eigen terrasje.

 

Comfort Deluxe

Wil je het hele weekend op de Defqon.1 Camping Ground beleven, maar ben je wel een beetje een luxepaardje? Slaap dan in een 2-persoons flexotel. Prima bedden, stroom en een slot op de deur.

 

Cottages & Appartementen

Op het Landal Waterparc Veluwemeer kun je 4, 6, 8 of 10-persoons cottages of appartementen boeken. Je verblijft drie nachten op het park en kunt het hele weekend gebruik maken van de shuttles naar het festivalterrein.

 

HOTELS

Tijdens Defqon.1 Weekend Festival kun je in verschillende hotels verblijven. Boek je een hotel in combinatie met een Weekend Ticket, dan kun je één keer per dag gebruik maken van een transfer naar/van het festivalterrein.